top of page

Henkilöstötutkimus

EFEKTI™-henkilöstötutkimus tarjoaa organisaatiollesi alan moderneimman viitekehyksen ja työntekijäkokemuksen mittarit. Henkilöstötutkimuksen avulla parannat työntekijäkokemusta vaikuttavasti ja innostavasti. Tutkimuksen jälkeen valmennamme esihenkilöt tulosten hyödyntämiseen ja autamme viemään kehittämissuunnitelmat käytäntöön.

Henkilöstötutkimus

Laajan henkilöstötutkimuksen avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Uudistettu EFEKTI™-henkilöstötutkimus mittaa tuloksellisen työyhteisön elementtejä ja auttaa kehittämään sujuvampaa työn arkea. Data-analyysimme osoittaa avaintekijät, joiden avulla voit parantaa työyhteisön tuloksellisuutta, innostusta ja työnantajasuosittelua. Näin pystyt suuntaamaan toimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta tärkeimpiin asioihin.

Meeting at the office
Working Cafe

Henkilöstöpulssi

Henkilöstön pulssikyselyn avulla edistät organisaatiosi jatkuvan parantamisen kulttuuria. Voit seurata työntekijäkokemuksen avainmittarien kehitystä säännöllisesti ja reagoida mahdollisiin tulospudotuksiin. Pulssikysely vahvistaa henkilöstötutkimuksen jälkeisen kehitystyön tavoitteellisuutta ja tuo ryhtiä kehitystyöhön.

Tai mitäpä jos toteuttaisit laajan henkilöstötutkimuksen, mutta pilkkoisitkin tutkimuksen osa-alueet omiksi kyselyikseen ja kehityssprinteikseen organisaation vuosikelloon? Näin kyselyissä säilyy raikas ote ja henkilöstön innostus vastaamiseen säilyy kierroksesta toiseen.

Muut henkilöstön
tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten yhdenvertaisuuskyselyjä, hallitus- ja johtoryhmäarviointeja sekä tulokas- ja lähtökyselyjä. Syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi toteutamme haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia. Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta rakennamme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusaiheita voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana kyselynään.

Team Building Session

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää!

bottom of page