top of page

Henkilöstötutkimus

EFEKTI™-henkilöstötutkimus tarjoaa organisaatiollesi alan moderneimman viitekehyksen ja työntekijäkokemuksen mittarit. Henkilöstötutkimuksen avulla parannat työntekijäkokemusta vaikuttavasti ja innostavasti. Tutkimuksen jälkeen valmennamme esihenkilöt tulosten hyödyntämiseen ja autamme viemään kehittämissuunnitelmat käytäntöön.

Henkilöstökysely

Laadukkaan henkilöstökyselyn avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen ja johtamisen nykytilasta vahvuuksineen ja kehityskohteineen. Uudistettu EFEKTI™-henkilöstötutkimus mittaa tuloksellisen tiimin osatekijöitä ja vahvistaa työyhteisön toimeenpanokykyä. Data-analyysimme osoittaa avaintekijät, joiden avulla voit parantaa tiimien tuloksellisuutta, innostusta ja työnantajasuosittelua. Näin pystyt suuntaamaan toimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta tärkeimpiin asioihin.

Katso myös tallenne webinaarista, jossa jaamme käyttöösi parhaat oppimme ja käytäntömme onnistuneesta henkilöstötutkimuksesta!

Henkilöstötutkimus kehittää tiimityötä ja johtamista.
Henkilöstöpulssi mittaa kehityksen suuntaa.

Henkilöstön pulssikysely

Henkilöstön pulssikyselyn avulla vahvistat yrityksen jatkuvan parantamisen kulttuuria. Voit seurata työntekijäkokemuksen avainmittarien kehitystä säännöllisesti ja reagoida mahdollisiin tulospudotuksiin. Henkilöstöpulssi parantaa henkilöstötutkimuksen jälkeisen kehitystyön tavoitteellisuutta ja tuo ryhtiä kehitystyöhön.

Tai mitäpä jos toteuttaisit laajan henkilöstötutkimuksen, mutta pilkkoisitkin tutkimuksen osa-alueet omiksi kyselyikseen ja kehityssprinteikseen organisaation vuosikelloon? Näin kyselyissä säilyy raikas ote ja henkilöstön innostus vastaamiseen säilyy kierroksesta toiseen.

Lue lisää henkilöstön pulssikyselystä

Muut henkilöstön
tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten yhdenvertaisuuskyselyjä, hallitus- ja johtoryhmäarviointeja sekä tulokas- ja lähtökyselyjä. Syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi toteutamme haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia. Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta rakennamme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusaiheita voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana kyselynään.

Henkilöstötutkimus voidaan tehdä myös rajatusta teemasta.

Miten voimme auttaa? Jätä meille
yhteydenottopyyntö ja jutellaan lisää!

bottom of page