top of page


Palvelumme

Olemme kumppanisi, kun haluat kehittää työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta ja johtamista tutkimustietoon pohjautuen. Henkilöstötutkimuksen, asiakastutkimuksen ja esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla parannat työyhteisön tuloksellisuutta vaikuttavasti ja innostavasti. Tutkimuksen jälkeen valmennamme esihenkilöt tulosten hyödyntämiseen ja autamme viemään kehittämissuunnitelmat käytäntöön.

Henkilöstön ja johtamisen tutkimukset

Toteutamme henkilöstötutkimuksia, pulssimittauksia ja johtamisen arviointeja organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin. Saat tutkimuksesta selkeät tiimiraportit, näkemykselliset analyysit ja käytännönläheiset kehittämisen työkalut. Meiltä saat arvokkaalle tutkimusinvestoinnillesi aina täyden vastineen!

Tutkimuspalvelut
Henkilöstötutkimus & pulssikysely

Laajan henkilöstötutkimuksen tai säännöllisen pulssikyselyn avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Uudistettu EFEKTI™-henkilöstötutkimus mittaa tuloksellisen työyhteisön elementtejä ja auttaa kehittämään sujuvampaa työn arkea. Data-analyysimme osoittaa avaintekijät, joiden avulla voit parantaa työyhteisön tuloksellisuutta, innostusta ja työnantajasuosittelua. Näin pystyt suuntaamaan toimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta merkityksellisimpiin asioihin.

Esihenkilöiden 
360-arviointi

Esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla keräät tehokkaasti ja luotettavasti palautetta esihenkilöiden toiminnasta tiimiläisiltä, kollegoilta ja esihenkilöiltä. 360-arviointien viitekehyksemme kattaa kaikki modernin johtamisen elementit.  Tarvittaessa räätälöimme 360-arvioinnin tukemaan organisaatiosi ainutlaatuisia johtamisen kulmakiviä.
Ryhmämuotoinen tulospurku tuottaa jokaiselle esihenkilölle selkeän polun oman johtamisen kehittämiseen ja kirkastaa organisaation johtamiskulttuuria.

Muut henkilöstön tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten yhdenvertaisuuskyselyjä, hallitus- ja johtoryhmäarviointeja sekä tulokas- ja lähtökyselyjä. Syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi toteutamme haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia. 
Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta rakennamme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusaiheita voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana kyselynään.

Promenade Insight
Asiakastutkimus

Haluatko lisätä organisaatiosi asiakasymmärrystä ja rakentaa aidosti asiakaskeskeisen toimintakulttuurin? Toteutamme monenlaisia asiakastutkimuksia, kuten asiakastyytyväisyyskyselyjä, asiakashaastatteluja ja online-fokusryhmätutkimuksia. Yhdistämme asiakastutkimuksen tuottaman tiedon työntekijäymmärrykseen ja osallistamme henkilöstösi asiakaskokemuksen kehittämiseen työpajoissa. Teemme myös erilaisia jäsen- ja sidosryhmätutkimuksia, joiden avulla voit kehittää verkostosi toimintaa. 

Asiakastutkimukset
Kehittämispalvelut

Toiminnan kehittäminen

Toimintakulttuurin uudistaminen

Onko organisaatiosi toimintaympäristö muuttunut tai muuttumassa merkittävästi? Mietityttääkö yrityskulttuurin tai strategian toteutuminen käytännössä? Haluaisitko uudistaa toimintakulttuuria tavalla, joka parantaa niin työntekijäkokemusta kuin asiakaskokemusta?
Toteutamme muutospajoja yksittäisille tiimeille, koko organisaatiolle sekä verkostoille. Muutospaja perustuu kehittävän työntutkimuksen viitekehykseen.

Johtajuuden 
kehittäminen

Kehitämme kanssasi organisaatiosi johtamiskulttuuria liiketoimintalähtöisesti. Yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamme business coachingia.
360- tai 270-arviointi on erinomainen tapa käynnistää johtajuusvalmennus. Johtoryhmille ja yritysten hallituksille toteutamme itsearviointikyselyjä. Arvioinneissa voidaan käyttää hyvän johtamisen kysymyspatteristoamme tai organisaatiollesi räätälöityä sisältöä. 

Toimeenpanokyvykkyyden vahvistaminen

Toimeenpanokyvykkyyden avulla varmistat hyvien suunnitelmien siirtymisen konkreettisiksi toimenpiteiksi. Valmennamme organisaatiosi esihenkilöt ja työyhteisöt vahvaan toimeenpanokyvykkyyteen ja rakentaviin ja inspiroiviin tulospurkuihin tutkimuksen jälkeen. Kehityssuunnitelmatyökalu
Action toolin avulla varmistat toimenpiteiden näkyvyyden ja seurannan. Kysy meitä avuksi myös teemakohtaisten tulosklinikoiden fasilitointiin!

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää!

bottom of page