Ajankohtaista

Uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Me Promenade Insightissa teemme henkilöstötutkimuksia, 360- ja 270-arviointeja, asiakastutkimuksia ja muita organisaatiotutkimuksia. Autamme asiakkaitamme rakentamaan tuloksellista toimintakulttuuria ja houkuttelevaa työnantajakuvaa tutkitun tiedon ja analyysiin perustuvan näkemyksen avulla. Tiimissämme työskentelee pitkän linjan henkilöstötutkimusammattilaisia ja olemme vuosien mittaan toteuttaneet satoja henkilöstötutkimuksia.


Etsimme kokenutta projektipäällikköä asiakastyöhön tutkimustiimiimme. Seuraat aktiivisesti HR-trendejä ja työelämän ilmiöt kiinnostavat sinua. Sytyt yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja teet mielelläsi töitä tiimissä.


Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, olet napakka ja jämpti projektien läpiviejä. Haasteet, yllätykset ja rutiinitehtävät projekteihin liittyen eivät sinua hetkauta. Odotamme sinulta hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa, ja ruotsin taidosta olisi työssä etua. Työtä helpottaa tilastollisen analytiikan tuntemus ja kokemus. Sinulla on jo kokemusta konsultoivasta työotteesta tai olet innostunut kasvamaan seniorikonsultin tehtäviin.


Hallitset hyvin Powerpointin ja Excelin käytön. Liikut luontevasti somessa ja osallistut innolla sisällöntuotantoon ja markkinointiin. HR-kokemus ja osaaminen voisivat olla erottautumistekijöitäsi!


Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn tutkimustiimissämme kasvuyrityksessä. Viljelemme päivittäin huumoria ja valamme toisiimme innostusta. Arvomme avoimuus, empaattisuus ja intohimo kuvaavat meidän tiimiämme erinomaisesti.


Työ alkaa vaikka heti löydettyämme sinut!


Laita hakemus mahdollisimman pian meille:

sari.palenius@promenade.fi tai soita kysyäksesi lisää 050-594 7372/Sari tai 040-519 1380/Ansku.

Kuva: Ian Schneider / Unsplash