Workspace

Palvelumme

Promenade Insight on kumppanisi, kun haluat toteuttaa vaikuttavan henkilöstötutkimuksen tai asiakastutkimuksen. Olemme työelämätiedon edelläkävijöitä ja tunnemme viimeisimmät tutkimustrendit. Saat meiltä organisaatiosi tarpeisiin räätälöidyn tutkimuksen, jonka avulla kehität toimintakulttuuria vaikuttavasti ja innostavasti.

Tutkimuspalvelut

Toteutamme henkilöstötutkimuksia ja asiakastutkimuksia organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin. Panostamme näkemyksellisiin analyyseihin ja selkeisiin tiimiraportteihin, joiden pohjalta esihenkilön on helppo johtaa tiiminsä toiminnan kehittymistä.
Meiltä saat arvokkaalle tutkimusinvestoinnillesi aina täyden vastineen!

 
Henkilöstötutkimukset ja pulssitutkimukset

Henkilöstötutkimuksen ja pulssikyselyjen avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta ja kehityssuunnasta. Rakennamme kyselysisällön mittaamaan juuri sinun organisaatiollesi tärkeitä asioita.
Tilastollisen analyysin avulla tunnistamme avaintekijät, joilla on suurin vaikutus henkilöstön innostukseen, tuloksellisuuteen ja sitoutumiseen. Näin pystyt suuntaamaan kehitystoimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta merkityksellisimpiin asioihin.

Esihenkilöiden 
360-arvioinnit

Esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla keräät tehokkaasti ja luotettavasti palautetta esihenkilöiden toiminnasta tiimiläisiltä, kollegoilta ja esihenkilöiltä. 360-arviointien viitekehyksemme kattaa kaikki modernin johtamisen elementit.  Tarvittaessa räätälöimme 360-arvioinnin tukemaan organisaatiosi ainutlaatuisia johtamisen kulmakiviä.
Toteutamme myös esihenkilöiden 360-ryhmäpurkuja, joiden avulla kirkastat organisaatiosi johtamiskulttuuria entisestään ja mahdollistat jokaiselle esihenkilölle selkeät askelmerkit oman johtamisen kehittämiseen.

Muut organisaatiosi tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten hallitus- ja johtoryhmäarviointeja, työnantajamielikuvan mittauksia, työhyvinvointikartoituksia ja yhdenvertaisuuskyselyjä. Teemme myös haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi. 
Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta löydämme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusteemoja voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana, suppeampana kyselynään.

Promenade Insight
Asiakastutkimukset

Haluatko lisätä organisaatiosi asiakasymmärrystä ja rakentaa aidosti asiakaskeskeisen toimintakulttuurin? Toteutamme monenlaisia asiakastutkimuksia, kuten kyselyjä, haastattelututkimuksia ja online-fokusryhmätutkimuksia. Yhdistämme asiakastutkimuksen tuottaman tiedon työntekijäymmärrykseen ja osallistamme henkilöstösi asiakaskokemuksen kehittämiseen työpajoissa. Teemme myös erilaisia jäsen- ja sidosryhmätutkimuksia, joiden avulla voit kehittää verkostosi toimintaa. 

 

Kehittämispalvelut

 
Toimintakulttuurin uudistaminen

Onko organisaatiosi toimintaympäristö muuttunut tai muuttumassa merkittävästi? Mietityttääkö yrityskulttuurin tai strategian toteutuminen käytännössä? Haluaisitko uudistaa toimintakulttuuria tavalla, joka parantaa niin työntekijäkokemusta kuin asiakaskokemusta?
Toteutamme osallistavia muutosprosesseja yksittäisille tiimeille, koko organisaatiolle sekä verkostoille. Avullamme varmistat organisaatiosi strategian toimeenpanon, sujuvat työprosessit ja muutokseen sitoutuneen henkilöstön.

Johtajuuden 
kehittäminen

Johtamistyössä onnistuminen on yhä vaativampaa. Kehitämme kanssasi organisaatiosi johtamiskulttuuria ja vahvistamme esihenkilöiden ja työyhteisön johtajuutta muuttuvassa työssä. Yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamme business coachingia.
360- tai 270-arviointi on erinomainen tapa käynnistää johtajuusvalmennus. Voit käyttää valmista kysymyspatteristoamme tai rakennamme arvioinnin vastaamaan sinun organisaatiosi johtamisen kulmakiviä. 

Kehittäminen henkilöstötutkimuksen jälkeen

Henkilöstötutkimuksen online-raportointimme avulla esihenkilöt ja tiimit pääsevät nopeasti kiinni oman yksikkönsä vahvuuksiin ja kehityskohteisiin yksityiskohtiin hukkumisen sijaan. Valmennamme esihenkilöt rakentaviin ja inrpiroiviin tulospurkuihin omassa tiimissä. 
Suosittu Action tool -kehitystyökalumme tarjoaa selkeän kehityspolun tutkimuksen jälkeen. Johto ja HR saavat reaaliaikaisen näkymän tiimien laatimiin kehityssuunnitelmiin. Kysy meitä avuksi myös kehitysteemakohtaisten muutosklinikoiden fasilitointiin!

Asiakkaitamme

nordic_morning_edited.png
VaasanSähkö_Perusversio_2rivinen_fin.png
Picture2_edited.png
pamark_edited.png
2017_Sitowise_logo_D_RGB (1)_edited.png
Kerava_Vihreä_Tumma_1000px.png

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää tarpeistanne!