top of page
  • Writer's picturePromenade Insight

Laadukas henkilöstötutkimus - vaikuttava hyödyntäminen

Kuuntele vinkkimme laadukkaaseen ja innostavaan henkilöstötutkimukseen 1.11.2023 pidetyn webinaarin tallenteesta! Jaamme henkilöstötutkimusten parhaat käytännöt prosessin eri vaiheisiin, henkilöstön sitouttamisesta ja viestinnästä aina tulosten vaikuttavaan hyödyntämiseen. Keskustelemme myös tekoälyn käytöstä osana henkilöstötutkimuksia ja niiden hyödyntämistä.


Puhujina valovoimaiset seniorikonsulttimme ja valmentajamme Marianna Karvinen ja Annarita Koli.


Webinaarin hostit:


Marianna Karvinen, tutkimusjohtaja

Marianna on kokenut valmentaja ja toimii Promenadella myös tutkimusjohtajana. Työssään hän tukee niin asiakkaita kuin projektipäälliköitämme tutkimusprojektien onnistumisessa. Mariannan selkeys ja täsmällisyys projekteissa ja esiintymisessä on kovin kiiteltyä!


Annarita Koli, kehitysjohtaja, omistaja

Annarita on Promenade Insightin omistaja ja tutkimusvisionääri. Annaritan sydän palaa henkilöstö- ja asiakastutkimuksille ja tutkimusten dialogiselle hyödyntämiselle kehittämisessä. Annarita toimii tutkimusprojektien seniorikonsulttina ja vetää työpajoja henkilöstöstä ylimpään johtoon.


Haluatko kuulla lisää tavastamme tehdä henkilöstötutkimuksia? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

61 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page