top of page
  • Writer's picturePromenade Insight

Laadukas henkilöstötutkimus - vaikuttava hyödyntäminen


Henkilöstötutkimuksen hyödyntäminen - parhaat vinkit webinaarista!


Katso marraskuussa 2023 pitämämme webinaarin tallenne, jossa jaamme parhaat oppimme laadukkaasta ja innostavasta henkilöstötutkimuksesta!


Kerromme webinaarissa henkilöstötutkimuksen parhaat käytännöt prosessin eri vaiheisiin. Kuulet vinkkejä henkilöstön sitouttamisesta ja viestinnästä aina tulosten vaikuttavaan hyödyntämiseen. Keskustelemme myös tekoälyn käytöstä osana henkilöstötutkimusta ja tutkimuksen jälkeistä kehittämistä.


Puhujina Promenade Insightin valovoimaiset seniorikonsultit ja valmentajat Marianna Karvinen ja Annarita Koli.
Marianna Karvinen, tutkimusjohtaja, seniorikonsultti

Marianna on kokenut valmentaja ja toimii Promenadella myös tutkimusjohtajana. Työssään hän tukee niin asiakkaita kuin projektipäälliköitämme tutkimusprojektien onnistumisessa. Mariannan selkeys ja täsmällisyys projekteissa ja esiintymisessä on kovin kiiteltyä!


Annarita Koli, toimitusjohtaja, seniorikonsultti

Annarita on Promenade Insightin omistaja ja tutkimusvisionääri. Annaritan sydän palaa henkilöstö- ja asiakastutkimuksille ja tutkimusten dialogiselle hyödyntämiselle kehittämisessä. Annarita toimii tutkimusprojektien seniorikonsulttina ja vetää työpajoja henkilöstöstä ylimpään johtoon.Haluatko kuulla lisää EFEKTI™-henkilöstötutkimuksesta? Lue lisää alta ja laita meille yhteydenottopyyntö, niin tavataan ja jutellaan lisää!
140 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page