Meistä

Autamme sinua rakentamaan organisaatioosi osallistavan ja tuloksellisen työkulttuurin tutkimustiedon, näkemyksen ja innostavan kehittämisen keinoin!
ryhmakuva-syvatty.png

Tarinamme

Promenade Insight Oy on perustettu lokakuussa 2021, mutta yrityksen juuret juontavat vuosituhannen vaihteeseen, Promenade Research -tutkimusyritykseen. Tiimissämme työskentelee kymmenen tutkimuksen ja kehittämisen huippuammattilaista. Meillä on pitkä kokemus henkilöstökyselyjen, asiakastutkimusten ja 360-arviointien toteuttamisesta eri kokoisissa organisaatioissa ja eri toimialoilla ympäri maailman.

Tutkimusten lisäksi saat meiltä apua toiminnan kehittämiseen ja toimeenpanokyvykkyyden vahvistamiseen. Autamme organisaatiotasi muutosprosessien läpiviemisessä, työprosessien sujuvoittamisessa ja johtamisen nostamisessa uudelle tasolle. Valmennamme HR:n ja esihenkilöt tulosten vaikuttavaan hyödyntämiseen. Toteutamme erilaajuisia kehittämisprojekteja joko tutkimusprojektin osana tai itsenäisenä kokonaisuutenaan.

Yrityksemme arvot ovat avoimuus, empatia ja intohimo. Visiomme on tarjota tutkimisen ja kehittämisen avulla innostavaa näkemystä ja keinoja, jotta jokainen asiakkaamme onnistuu parantamaan työntekijä- ja asiakaskokemustaan ja vahvistamaan toiminnan tuloksellisuutta.

Odotamme ilolla yhteistyötä kanssasi - otathan yhteyttä jo tänään!

 

Tiimi

 

Meille töihin?

 

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää tarpeistanne!