Meistä

Olemme kokonaisvaltainen tutkimus- ja kehittämiskumppanisi. Intohimomme on tutkimus sekä tulosten kääntäminen teoiksi.
promenade insight ryhmakuva helmikuu22-pieni-taustaton.png

Tarinamme

Promenade Insight Oy on perustettu lokakuussa 2021, mutta yrityksen juuret juontavat vuosituhannen vaihteeseen, Promenade Research -tutkimusyritykseen. Promenaden kotipesä on vuosien mittaan vaihdellut ja nyt Promenade Insight jatkaa toimintaansa itsenäisenä tutkimus- ja kehittämistoimistona, ydinosaamiseensa keskittyen.

Tiimissämme työskentelee kahdeksan tutkimuksen ja kehittämisen huippuammattilaista. Meillä on yhteensä noin sadan henkilötyövuoden kokemus henkilöstötutkimusten, asiakastutkimusten ja 360-arviointien toteuttamisesta eri kokoisissa organisaatioissa ja eri toimialoilla ympäri maailman.

Tutkimusten lisäksi meillä on vankka kehittämisosaaminen. Autamme organisaatiotasi muutosprosessien läpiviemisessä, työprosessien sujuvoittamisessa ja johtamisen nostamisessa uudelle tasolle. Autamme viemään tutkimustulokset käytäntöön ja valmennamme organisaatiosi esihenkilöt tulosten vaikuttavaan hyödyntämiseen. Toteutamme erilaajuisia kehittämisprojekteja joko henkilöstötutkimuksen osana tai itsenäisenä kokonaisuutenaan.

Yrityksemme arvot ovat avoimuus, empatia ja intohimo. Visiomme on tarjota tutkimisen ja kehittämisen avulla innostavaa näkemystä ja keinoja, jotta jokainen asiakkaamme onnistuu parantamaan työntekijä- ja asiakaskokemustaan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Odotamme ilolla yhteistyötä kanssasi - otathan yhteyttä jo tänään!

 

Tiimi

 

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää tarpeistanne!