top of page

Meistä

Autamme rakentamaan tuloksellisia työyhteisöjä tutkitun tiedon, näkemyksen ja osallistavan kehittämisen keinoin.

Promenade Insight henkilöstö

Promenade Insight Oy on perustettu lokakuussa 2021, mutta yrityksen juuret juontavat jo vuosituhannen vaihteeseen, Promenade Research -tutkimusyritykseen. Meillä on yli 20 vuoden kokemus henkilöstötutkimusten, asiakastutkimusten ja 360-palautteiden toteuttamisesta niin kotimaassa kuin kansainvälisissä yrityksissä. Tiimissämme työskentelee kahdeksan tutkimuksen ja kehittämisen huippuammattilaista.

Panostamme projekteissa aina tutkimustulosten vaikuttavaan hyödyntämiseen. Valmennamme esihenkilöt inspiroiviin ja ratkaisukeskeisiin tuloskeskusteluihin oman tiimin kanssa. Kiitetty valmennuksemme antaa esihenkilöille käytännönläheisen työkalupakin kehitystyön johtamiseen. 

 

Työn ja johtamisen kehittäminen yhdessä asiakkaan tiimin kanssa on kiinteä osa tutkimusprosessiamme. Kehitämme työtä yhdessä tiimien kanssa ja valmennamme esihenkilöitä muun muassa muutosjohtamisen ja toimeenpanokyvykkyyden teemoista. Lisäksi toteutamme 360-arviointien ryhmäpurkuja ja valmennamme organisaatiosi henkilöstöammattilaiset itsenäisiin ryhmäpurkuihin.

Yrityksemme arvot ovat avoimuus, empatia ja intohimo. Missiomme on tarjota tutkimisen ja kehittämisen avulla innostavaa näkemystä ja keinoja, jotta jokainen asiakkaamme onnistuu parantamaan työntekijä- ja asiakaskokemustaan yhdessä henkilöstön kanssa.

Odotamme ilolla yhteistyötä kanssasi – jutellaan pian lisää!

Tiimi

Miten voimme auttaa?
Ota yhteyttä,
niin jutellaan pian lisää!

bottom of page