top of page
  • Writer's picturePromenade Insight

Onnistu 360-arvioinnissa - katso webinaari!
Mitä tulee ottaa huomioon 360-arviointien valmistelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa, jotta prosessi onnistuu ja tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn johtamiskulttuurin ja esihenkilötaitojen kehittämisen perustana?


Entä kuinka erilaiset johtamistilanteet ja -olosuhteet kannattaa huomioida osana 360-prosessia ja palautteen tulkintaa?

Katso webinaaritallenne alta ja nappaa käyttöösi parhaat käytännöt 360-arviointien eri vaiheisiin ja osallistujien sitouttamiseen!Webinaarin puhujina toimivat Promenade Insightin 360-huippuammattilaiset Minna Klockars ja Marianna Karvinen:


Minna Klockars, tutkimuspäällikkö

Minnalla on vankka kokemus niin 360-arvioinneista, henkilöstötutkimuksista kuin asiakastutkimuksista. Hän on työskennellyt 360-projekteissa useiden kotimaisten ja globaalien organisaatioiden kanssa. Minna saa erityiskiitosta sujuvasta projektityöstä ja asiakkaan huomioivasta otteesta.


Marianna Karvinen, tutkimusjohtaja, seniorikonsultti

Marianna on kokenut valmentaja ja toimii Promenadella myös tutkimusjohtajana. Työssään hän tukee niin asiakkaita kuin projektipäälliköitämme tutkimusprojektien onnistumisessa. Mariannan selkeys ja täsmällisyys projekteissa ja esiintymisessä on kovin kiiteltyä!Haluatko kuulla lisää 360-arvioinneista? Lue lisää alta ja ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää!
149 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page