top of page
  • Writer's picturePromenade Insight

Onnistu 360-esihenkilöarvioinneissa
Mitä tulee ottaa huomioon 360-arviontien valmistelussa, toteutuksessa ja jälkihoidossa, jotta prosessi onnistuu ja tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn yksilöllisen kehittymisen perustana? Entäpä kuinka erilaiset johtamistilanteet ja -olosuhteet tulisi huomioida osana prosessia ja palautteen tulkintaa?

Webinaarissa saat hyviä käytäntöjä 360-prosessin eri vaiheisiin ja osallistujien - niin kohdehenkilöiden kuin palautteen antajien - sitouttamiseen. Kannattaa tulla kuulolle!


Aika: 4.10. klo 13-13:45


Webinaarin puhujina toimivat:


Minna Klockars, Tutkimuspäällikkö

Minnalla on vankka kokemus niin 360-arvioinneista, henkilöstötutkimuksista kuin asiakastutkimuksista. Hän on työskennellyt 360-projekteissa useiden kotimaisten ja globaalien organisaatioiden kanssa. Minna saa erityiskiitosta sujuvasta projektityöstä ja asiakkaan huomioivasta otteesta.


Marianna Karvinen, Tutkimusjohtaja

Marianna on kokenut valmentaja ja toimii Promenadella myös tutkimusjohtajana. Työssään hän tukee niin asiakkaita kuin projektipäälliköitämme tutkimusprojektien onnistumisessa. Mariannan selkeys ja täsmällisyys projekteissa ja esiintymisessä on kovin kiiteltyä!


Odotamme innolla tilaisuutta!


28 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page