top of page
Sari Palenius

Sari Palenius

linkedin_edited_edited.png

Lead Consultant

Iloinen tervehdys! Olen Sari ja olen ollut mukana Promenaden matkassa jo ennen nykyisen Y-tunnuksen syntymää, Promenaden aiemmassa kotipesässä, vuodesta 2019.

Olen toiminut liiketoimintajohtajan, kasvujohtajan ja toimitusjohtajan tehtävissä, ja nykyisin autan asiakkaitamme tutkimusten ja valmennusten saralla johtavan konsultin roolissa. Promenadessa minulla on myös vahva kehitysvastuu ja toimeenpanokyvykkyyden vahvistaminen onkin yksi supervoimistani.

Olen työurani aikana kerryttänyt kokemuksia mm. hyvinvoinnin, työterveyden ja työhyvinvoinnin palveluiden parissa. Kehittänyt, suunnitellut, muotoillut, myynyt, toteuttanut ja isossa kuvassa ymmärryttänyt ympäristöäni työhyvinvoinnin merkityksestä kestävään menestykseen.

Promenade Insightin alkutaipaletta kuvaa hyvin kestävä uusiutuminen, jota edistän työssäni jatkuvasti, meistä promenadelaisista ja asiakkaista huolehtien. Ikuinen kehittäminen ja kehittyminen ovatkin minulle tärkeitä toimintaa ohjaavia ajatuksia. Siihen yritän rohkaista myös asiakkaitamme ja kumppaneitamme.

Pienen tuntuisista muutoksista voi saada valtavan hyödyn ja ilon, kun ne koskevat vaikkapa työtapoja tai omaa suhtautumista työn tavoitteisiin tai kollegoihin.

Tällainen muutosaaltoinen meri, pieni aallokko on aivan mainio kuljettamaan organisaatioita eteenpäin. Siitä syntyy myös tekemisemme ydin asiakasrajapinnassa – havahtuminen muutostarpeisiin tutkitun tiedon ja näkemyksen avulla. Muutosten käynnistäminen järkevin askelmin, realistisin suunnitelmin, samalla kokien turvaa ja luottamusta yhteisöstä.

Onnistuneet muutosmatkat – pienet tai suuret saavat minut ilahtumaan, ne ovat merkkejä elävästä ekosysteemistä ja luovat vain lisää uskoa omiin mahdollisuuksiin vaikuttaa ja menestyä!

+358 50 594 7372

bottom of page