top of page

Valmennukset ja kehittäminen

Olemme valmennuskumppanisi, kun haluat hyödyntää tutkimustuloksia vaikuttavasti, vauhdittaa muutoksia, kehittää johtamista ja vahvistaa tavoitekulttuuria. Valmennuksemme ovat käytännönläheisiä, osallistavia ja innostavia!

Muutosjohtaminen

Onko organisaatiosi toimintaympäristö muuttunut tai muuttumassa merkittävästi? Mietityttääkö yrityskulttuurin tai strategian toteutuminen käytännössä? Haluaisitko uudistaa yrityskulttuuria tavalla, joka parantaa niin työntekijäkokemusta kuin asiakaskokemusta?

 

Toteutamme muutosjohtamisen valmennuksia esihenkilöille, autamme kehittämään työtä osallistavin menetelmin ja muotoilemme kanssasi organisaatiosi arvot. Hyödynnämme valmennuksissa kehittävän työntutkimuksen ja tiimicoachingin oppeja.

Team of Industrial Engineers
Engineers

Johtamisen kehittäminen

Kehitämme kanssasi esihenkilötyötä ja johtamista käytännönläheisesti. Muotoilemme organisaatiosi johtamisperiaatteet osallistavin menetelmin ja valmennamme esihenkilöt valmentavaan johtamiseen.
 

360-arviointi on erinomainen tapa käynnistää johtamisen valmennus. Johtoryhmille ja yritysten hallituksille toteutamme itsearviointikyselyjä. Arvioinneissa voidaan käyttää modernin johtamisen kysymyspatteristoamme tai organisaatiollesi räätälöityä sisältöä. 

Toimeenpanokyvykkyyden vahvistaminen

Toimeenpanokyvykkyyden avulla varmistat hyvien suunnitelmien siirtymisen konkreettisiksi toimenpiteiksi ja varmistat organisaation menestyksen.

 

Valmennamme organisaatiosi esihenkilöt toimeenpanokyvyn johtamiseen ja autamme tiimejä viemään henkilöstö- ja asiakastutkimuksen tulokset käytäntöön. 

Kehityssuunnitelmatyökalu
Action Toolin avulla varmistat toimenpiteiden näkyvyyden ja seurannan. 

Stang-up Meeting

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää!

bottom of page