top of page
Minna Klockars

Minna Klockars

linkedin_edited_edited.png

Insight Manager

Hei, olen Minna ja toimin Promenade Insightissa tutkimuspäällikkönä. Palasin Promenaden tiimiin vanhempainvapaalta tuntityöntekijänä helmikuussa 2022 ja varsinaisesti starttasin työt elokuussa. Minulla on kokemusta henkilöstötutkimuksista, 360-arvioinneista sekä asiakastutkimuksista, ja erityinen intohimoni on laadullisen aineiston kaiveleminen ja kiinnostavien havaintojen esiin nostaminen.

Työssäni huolehdin mahdollisimman sujuvasta ja vaivattomasta tutkimusprojektien läpiviennistä asiakkaan sekä sisäisen tiimin näkökulmasta. Teen paljon yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja sparrailen kollegoideni kanssa.

Erityisesti teknisten arkkitehtien kanssa muodostamme tiiviin työparin useissa projektin vaiheissa. Kun projekteissa tulee tarvetta, sukellan syvälle tutkimusaineiston saloihin ja kaivan esiin aineistosta nousevia havaintoja.

Promenadea ennen olen kerryttänyt kokemusta sekä henkilöstötutkimuksista että asiakastutkimuksista, kvantitatiivisesta tutkimuksesta ja laadullisesta tutkimuksesta. Työni suolan Promenadella muodostavat upeat asiakkaamme ja erilaiset tutkimusprojektimme, jotka tarjoavat jatkuvasti mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä henkilökohtaisesti ja koko Promenaden tasolla.

Promenadelaiset ovat hersyvällä huumorilla ja tiukalla ammattitaidolla varustettu yhteen hiileen puhaltava huippujengi, ja olen ylpeä saadessani olla osa tätä porukkaa!

+358 40 511 9749

bottom of page