top of page
Iiro Lehtiö

Iiro Lehtiö

linkedin_edited_edited.png

Insight Manager

Hei, olen Iiro ja olen toiminut Promenade Insightissa projektipäällikkönä alkaen vuodesta 2022. Työuraani sisältyy aiempaa kokemusta henkilöstö-, asiakas- ja bränditutkimusten parista.

Projektipäällikön roolissa pidän erityisesti siitä, että pääsen työskentelemään erilaisten ihmisten sekä kaiken kokoisten yritysten kanssa. Promenadella meidän tehtävämme on tuottaa asiakkaalle tutkimustuloksia, jotka ovat hyödyllisiä päivittäisessä työssä.

Lähestyn jokaista projektia myös oppimismahdollisuutena itselleni: jokaisesta kohtaamisesta ja projektista on jotain opittavaa, mikä on tämän työn suola.

Koulutukseltani olen urheilujohtamisen maisteri Liverpoolin yliopistosta, ja urheilu on tärkeä osa vapaa-aikaani. Monia urheilusta tuttuja asioita, kuten yhdessä tekemistä, muiden auttamista sekä oman tekemisen kriittistä tarkastelua tarvitaan myös liike-elämässä.

Vaikka joukkueurheilu ja työelämä ovatkin kaksi eri maailmaa, ovat joukkueetkin lopulta vain huippuunsa viritettyjä tiimejä, joiden tekemisestä voi parhaimmillaan ammentaa paljon myös tavanomaisempaan työelämään.

Olen Promenadessa ylpeä siitä, että porukkamme työskentelee aidosti yhdessä yhteisen tavoitteen eteen.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja toivottavasti törmätään kentällä!

+358 44 493 5121

bottom of page