top of page
Antti Rossinen

Antti Rossinen

linkedin_edited_edited.png

Insight Architect

Morjes! Olen Antti ja olen työskennellyt vuodesta 2018 lähtien nykyisen Promenade Insightin porukassa Insight Architectina, eli teknisenä asiantuntijana, koodarina, atk-tukihenkilönä ja kaikkien tietotyöskentelijöiden sankarina. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tuotan kumppaneillemme asiakastyytyväisyyttä raporttien ja lomakkeiden miellyttävän käyttökokemuksen kautta ja lisäksi sen kautta, että meidän promenadelaisten laitteet pysyvät käyttökuntoisina.

Lisäksi toimin myös Promenaden tietoturvavastaavana, eli huolehdin siitä, että meidän toimintatapamme ovat tietoturvallisia, koska käsittelemme työssämme sensitiivistä aineistoa. Tärkeintä on, että kaikki meikäläiset tuntevat ja ymmärtävän aineiston käsittelyn pelisäännöt.

Minua miellyttää työssäni eniten uuden kehittäminen. Vaikkei sitä joka päivä mitään maailmaa mullistavaa kehitäkään, yritän jokaisessa projektissa viilata kulmia hieman paremmiksi, jotta isommat muutokset saadaan pienillä muutoksilla aikaisiksi.

Tykkään myös kiireestä, koska silloin tietää tehneensä työtä ja aika kulkee siivillä. Asiakkaasta ja projektista toiseen pomppiminen tuo vaihtelevuutta, eikä päivät tunnu liukuhihnatyöltä.

Kouluttauduin uudestaan ennen Promenadella aloittamista, mutta olen aina ollut tekemisissä tietokoneiden kanssa, joten siirtymä nykyiseen työhön on tuntunut varsin luonnolliselta. Aiemmin olet ollut toimistotöissä, lihanleikkaajana, logistiikka-alalla, kaupan alalla sekä finanssialalla. Asiakasvuorovaikutustaitoni ovat kehittyneet myynti- ja asiakaspalveluhommissa. Kokemus erilaisista työyhteisöistä on auttanut tulemaan toimeen ja pääsemään nopeasti juttuun erilaisten ihmisten kanssa.

Promenadessa olen ylpeä siitä, että meillä on oltu todella innovatiivisia, kun palasimme omaan itsenäiseen yritykseemme. ”Pöhinä” on ollut ihan eri. Jopa startup-henkinen. Olen ylpeä työporukastamme, jokapäiväisestä tekemisestämme ja siitä, miten hyvä ilmapiiri meillä on töissä.

Väitän, että hybridityömallimme on osasyyllinen hyvään ilmapiiriin, koska saan työskennellä täydessä hiljaisuudessa, eikä jokainen ärräpääni raikaa muiden korviin. Työni vaatii usein herpaantumatonta keskittymistä, enkä välillä edes huomaa pitää taukoa, koska työvirta pitää otteessaan monta tuntia putkeen. Lisäksi meren rantaan on 100 meriä kävelyä, jonne voin tarvittaessa mennä tuulettamaan tunteitani.

+358 45 201 7840

bottom of page