top of page
Trip Planning

Tutkimuksen ja  kehittämisen kumppanisi jo
25 vuotta

Promenade Insightin juuret juontavat jo 1990-luvun lopulle, kun Promenade Research perustettiin. Nykyinen Promenade Insight näki päivänvalon itsenäisenä näkemystoimistona vuonna 2021. Olemme kulkeneet tähän hetkeen monipolvisen polun kautta.

  • LinkedIn
  • Instagram

Tarinamme

Olimme ensin tutkimusyritys, sitten osa HR-ulkoistuspalveluiden asiantuntijayhteisöä ja sen jälkeen osa isoa konsernia. Vuosien saatossa loimme pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä kumppanuuksia ja meille kertyi vankkaa kokemusta.

 

Tutkimusliiketoiminta ei kuitenkaan ollut ison konsernin ydinliiketoimintaa, ja oli aika palata juurillemme. Yrityksemme historiassa kääntyi uusi lehti, kun pitkän linjan työelämäkehittäjä Annarita Koli otti Promenade Insightin luotsatakseen.

 

Liiketoimintakaupan myötä syntyi uusi, ketterämpi ja itsenäisempi yhtiö, joka osaa ratkaista asiakkaan haasteita käytännönläheisellä ja todistetusti vaikuttavalla tavalla.

Olemme löytäneet oman, erottuvan kulmamme työkulttuurien ja tiimityön kehittäjänä ja olemme valmiita auttamaan asiakkaitamme kokemuksemme ja osaamisemme kautta.

Joustavuus, innovatiivisuus ja tiivis yhteishenki ovat toimintamme kulmakiviä nyt ja tulevaisuudessa. Olemme vahva kumppani, joka seisoo lujana asiakkaidensa rinnalla työelämän myllerryksissä.

Jatkamme matkaamme säilyttäen samalla sen ainutlaatuisen Promenade-hengen, joka on inspiroinut niin asiakkaita kuin vanhoja ja uusia promenadelaisia vuosien varrella!

How can we help?
Contact us and let's discuss more!

bottom of page