top of page
Marianna Karvinen

Marianna Karvinen

linkedin_edited_edited.png

Head of Insight

Hei, olen Marianna, ja toimin Promendella henkilöstötutkimusten ja 360-arviointien tutkimusjohtajana. Pääsin osaksi tätä huipputiimiä huhtikuussa 2022. Työni tarkoitus ja henkilökohtainen intohimoni on auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa ihmisten - niin esihenkilöiden kuin koko henkilöstön - avulla.

Käytännössä työpäiväni koostuu tiiviistä yhteistyöstä kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Silloin kun toimin kädet savessa projektipäällikkönä, vastuullani on huolehtia tutkimusprojektin sujuvuudesta koko sen elinkaaren ajan. Kun laitan seniorkonsultin hatun päähäni, autan asiakkaitamme tutkimussisältöjen suunnittelussa, ja tulosten valmistuttua kaikkein oleellisimman poimimisessa jatkokehityksen pohjaksi.

Tutkimusten toteuttamisen, tulosten analysoinnin ja presentoinnin lisäksi tehtävänäni on huolehtia 360-arviointimme kehittämisestä tuotevastaavan roolissa.

Minulla on pitkä kokemus itselle hyvin rakkaasta tutkimusalasta. Asiakastyöskentely on huippua, ja olen saanut jo toistakymmentä vuotta jakaa näkemyksiä, keskustella ja oppia uskomattomien asiakkaiden kanssa.

Koen ylpeyttä, kun mietin, kuinka upeiden organisaatioiden ja brändien kanssa saan työskennellä. Olen myös tiimistämme todella ylpeä - olemme joukko ammattilaisia, joiden keskuudessa kukkii vertaansa vailla oleva huumori:) Kaikkein parhainta on yhteiset onnistumiset, yhdessä asiakkaan kanssa!

+358 40 673 5622

bottom of page