top of page
Mika Tenhunen

Mika Tenhunen

linkedin_edited_edited.png

Insight Director

Hello, olen Mika Tenhunen ja toimin ns. Insight Directorina eli keskityn enimmäkseen tutkimusten ja projektien sisältösuunnitteluun sekä tulosten analysointiin, valmennuksiin, coachingiin sekä asiakkuuksien kehittämiseen. Olen tutkimusalalla ollut jo noin 20 vuotta ollen välillä sieltä jokusen vuoden poissakin. Kokemusta löytyy mm. ICT alalta sekä koulutus- ja valmennusmaailmasta. Olen ollut myös erilaisissa johtajarooleissa. Monipuolinen tausta ja pitkä kokemus työelämässä antaa tässä roolissa tarvittavaa perspektiiviä sekä johtamiseen ja esihenkilötyön konkreettisiin haasteisiin että organisaatioiden kehittämiseen.

Työssäni olen innostunut erityisesti siitä, että tämä on melkoinen näköalapaikka erilaisiin organisaatioihin. Pääsen tutustumaan monenlaisiin ihmisiin, johtoryhmiin, asiakkaiden tilanteisiin, haasteisiin ja haaveisiin, ja pääsen heitä tukemaan ja auttamaan. Samalla toki itsekin oppii ja kokemusta karttuu.
Meidän superpro-porukan kanssa on mahtavaa kehittää uutta kasvutarinaa Promenadelle. Kehittämisen into on käsin kosketeltavaa ja mukaansatempaavaa.

”Siviilissä” kiinnostaa erityisesti meri ja veneily sekä mökkiremppailu.

Olkaapa tutut ja tuntemattomat yhteyksissä niin katsotaan miten voimme auttaa!

+358400943394

bottom of page