top of page
Joel Novamo

Joel Novamo

linkedin_edited_edited.png

Insight Architect

Hei vaan, olen Joel ja aloitin Promenaden teknisessä arkkitehtitiimissä tammikuussa 2022. Osana arkkitehtitiimiä olen mukana vastaamassa projekteihin liittyvien datarakenteiden muokkaamisesta ja organisoinnista. Tehtäviini kuuluu myös muut yleiset tekniset toteutukset ja ongelmanratkonnat, jotka liittyvät projektien sulavaan toteutukseen.

Innostavinta työssäni on ne inspiraation hetket, jotka tulevat vastaan aina kun pääsee näkemään miten uudet asiakkaiden toiveet ja Promenaden tekniset toteutukset tapaavat toisensa. Nämä hetket usein johtavat ratkaisuihin, jotka tukevat uusia näkemyksiä datan raportoinnissa, ja jotka loppujen lopuksi aina pyritään tuomaan osaksi Promenaden yleistarjontaa. Jatkuva halu kehittää projektien kokonaisuuksia ja logiikkaa johtaakin työhön, jossa tuntee aina tekevänsä sellaista, jolla on merkitystä, oli se sitten oman tiimin sisäisissä toimivuuksissa tai sitten asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa.

Työssäni pääsen myös näkemään miten kokemukseni asiakastutkimuksien parissa ja data analytiikka opintojeni tuoneet taidot sulautuvat yhteen. Tämä näkyy varsinkin siinä, miten lähestyn tilanteita, joissa teoria ja käytännöllisyys tapaavat toisensa, ja jossa paras mahdollinen toteutus vaatii ajattelua, jossa analyysin teoria sulautetaan teknisten järjestelmien ominaisuuksiin. Kannustavan työympäristömme ansiosta odotan myös innolla sitä, miten pääsen työssä jatkuvasti opiskelemaan lisää näihin tilanteisiin liittyvistä työkaluista, ja näkemään että mihin muuhun näiden kautta pystymme toimintaamme kehittämään.

+358401431184

bottom of page