top of page
Annarita Koli

Annarita Koli

linkedin_edited_edited.png

Development Director, Owner

Moikka! Olen Annarita, tuttavallisemmin Ansku, intohimoinen tutkimusalan ammattilainen ja työn kehittäjä. Olen Promenaden kehitysjohtaja, omistaja ja hallituksen puheenjohtaja – ja elän tällä hetkellä vahvasti ammatillista unelmaani luotsatessani Promenadea ja asiakkaitamme eteenpäin yhteisellä kasvun polulla.

Aloitin henkilöstötutkimusten parissa jo vuosituhannen vaihteessa tuoreena sosiaalipsykologina ja olen siitä lähtien tutkinut ja kehittänyt suomalaista työelämää erilaisissa rooleissa: tutkija-kehittäjänä Helsingin yliopistolla ja Työterveyslaitoksella, työkykyjohtamisen tehtävissä työeläkealalla, työyhteisöjen muutosfasilitaattorina sekä henkilöstö- ja asiakastutkimusten kautta. Olen saanut tutkimukseen isältäni vahvan verenperinnön, mikä johti akateemisella polulla päätyyn asti tohtorin tutkintoon vuonna 2014.
Työn kehittäminen ja tutkitun tiedon konkreettinen hyödyntäminen ovat kuitenkin aina ohjanneet uraani akateemisia pyrkimyksiä enemmän. Suhtaudun intohimoisesti tiedolla johtamiseen ja tutkimustiedon tuottamaan käytännön hyötyyn. Promenadessa toimin henkilöstö- ja asiakastutkimusten seniorikonsulttina, valmennan tutkimustulosten hyödyntämistä työyhteisöille ja vedän pidempiä työn kehittämisen osallistavia prosesseja (muutospajoja) työyhteisöille.

Mielestäni tutkimuksessa ja organisaatioissa ylipäätään on vielä aivan liikaa raja-aitoja, jotka hidastavat työyhteisöjen kehittymistä. Haluan ravistaa asiakkaitamme näiden raja-aitojen rikkomiseen. Tutkimuksen ja kehittämisen tulee tulevaisuudessa olla yksi kokonaisuus, kvantitatiivisen ja laadullisen tutkimuksen vastakkainasettelu tulee murtaa, ja työntekijä- ja asiakaskokemuksen tutkimuksen ja kehittämisen tulee olla toimijoiden yhteinen tehtävä, ei eriytetty kuten nykyään.

Tunnen pohjatonta ylpeyttä meistä promenadelaisista – firmamme syntyi liiketoimintakaupassa vuosi sitten ja olemme kirjaimellisesti lähteneet uuteen nousuun. Haluamme olla Suomen vaikuttavin tutkimustoimisto, mutta tässä olemme vielä kasvun matkalla. Jokainen asiakkaamme on meille supertärkeä ja olen ylpeä, että uskallamme haastaa myös itseämme kehittymään jatkuvasti!

+358405191380

bottom of page