top of page
Aku von Bell

Aku von Bell

linkedin_edited_edited.png

Insight Manager

Hei, olen Aku ja Promenaden projektipäällikkö. Olen toiminut tehtävässä vuodesta 2022 lähtien.

Projektipäällikkönä – promenadilaisittain Päänä – minulla on oikeastaan kaksi asiakaskuntaa: Promenade Insightin palveluita ostavat asiakkaat sekä näitä palveluita tuottavat kollegani. Heitä palvelen huolehtimalla siitä, että kaikki tapahtuu hyvässä järjestyksessä, aikataulussa ja mahdollisimman vaivattomasti meidän projektitiimeissämme.

Asiakkaillemme tehtäväni on toimia yhteyshenkilönä, tukena ja tiedottajana. Asiakkaiden kanssa työskentelystä nautin erityisesti siksi, koska pääsen jakamaan kaikki työmme ilot, kuten toisinaan myös haasteet suoraan asiakkaan kanssa.

Edellinen työpaikkani oli viestinnän konsulttifirmassa, joten olen saanut myös osallistua viestintämateriaaliemme kehittämiseen, verkkosivujemme ja muun viestintämateriaalin visuaalisen ilmeen uudistamiseen, uutiskirjeemme luomiseen, webinaaritallenteiden editoimiseen ja muuhun vastaavaan pikkuhommaan.

Promenadelaisuudesta olen erittäin ylpeä ja onnellinen, että olen päässyt näin hyvään jengiin mukaan ja tekemään työtä niin hienoille asiakkaille. Tervetuloa vaan mukaan seuraamaan meitä ja toivottavasti törmätään kentällä!

+358504696801

bottom of page