top of page
  • Promenade Insight

Katso "Selviytymisen ihme ja myötätunnon voima esihenkilötyössä" -webinaariin tallenne

Esihenkilötyön arvioinnin tulosten käsittely on arka paikka vaikka tulokset olisivatkin kuinka hyvät tahansa. On ymmärrettävää, että esihenkilöille saattaa syntyä tilanteesta minikriisi. Minkälaiset taidot ovat silloin hyödyllisiä? Entä miten esihenkilö voisi harjoitella itsemyötätuntoa?

Webinaari järjestettiin tiistaina 22.11. Webinaarista on hyötyä kaikille lähijohtajatyötä tekeville ja miksei myös tiimeille – johtajuus on vastavuoroinen tehtävä!


Katso tästä tallenne webinaarista:


Kuvitellaan tilanne: esihenkilö saa arviointia omasta toiminnastaan keskellä kiireistä arkea joko 360 palautteen muodossa tai osana henkilöstötutkimusta. Tulokset herättävät tunteita ja muutenkin lähijohtajan työssä on toisinaan olo, kuin olisi puun ja kuoren välissä. Miten sitä voisi suhtautua tuloksiin rakentavasti? Kuinka sujuisi mallikkaasti ja luontevasti kaivattu oman johtajuuden kehittäminen, kun vaikkapa työvuorolistat, sijaisten hankinnat, suorituksen johtaminen, hengen nostattaminen ja taloustilanteen seuraaminen vievät johtajuuden kaistaa?


Webinaarissamme pohdimme yhdessä Pekka Hämäläisen kanssa

  • kuinka erityisesti haastaviin tuloksiin tulisi suhtautua?

  • miten niitä voisi käsitellä ja avata?

  • mitä tarkoittaa empaattinen dialogi?

  • miten saada se käyntiin tiimiläisten kanssa?

Saamme kuulla myös nostoja Pekan kirjasta ”Myötätuntoinen valmennus” - yksilöllisen johtamisen ja välittämisen kulttuurin vahvistamisesta.

127 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page