top of page
  • Writer's picturePromenade Insight

Sari Palenius on nimitetty Promenaden Insightin toimitusjohtajaksi

Kasvujohtajamme Sari Palenius siirtyy 1.9.2022 alkaen Promenade Insightin toimitusjohtajan tehtävään. Promenaden nykyinen toimitusjohtaja Annarita Koli jatkaa Promenaden kehitysjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.


"Promenaden 10 kuukauden yritystaipaleen aikana Sari on jo pitkälti vastannut yrityksemme operatiivisesta johtamisesta. Meille Promenadessa on tärkeää, että jokainen pääsee toteuttamaan itseään tehtävissä, joissa on vahvimmillaan ja motivoitunein. Sari on loistava johtaja ja on pitänyt erittäin hyvää huolta henkilöstöstä ja prosessiemme sujuvuudesta – toimitusjohtajan roolissa hän pääsee loistamaan jatkossakin”, Annarita toteaa.


Roolimuutoksella varmistamme myös, että Annaritalla jää enemmän aikaa rakkaalle asiakastyölle – tutkimusprojekteille, muutospajoille ja palvelukehitykselle. ”Tavoitteemme on olla Suomen vaikuttavin tutkimustoimisto. Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta uudesta tuloksellisen työyhteisön viitekehyksestämme ja toimeenpanon näkökulmasta tutkimustulosten hyödyntämisessä. Asiakassuosittelua mittaava NPS-lukumme on noussut entisestään - olemme kehitystyössämme selvästi oikeilla jäljillä. Jatkamme uudistamista ja lupaamme entistä vahvempaa vaikuttavuutta niin tutkimuksille, valmennuksille kuin pidemmille työpajaprosesseille.”


Lämpimät onnittelut Sarille toimitusjohtajan tehtävän johdosta!

134 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page