top of page


Palvelumme

Olemme kumppanisi, kun haluat kehittää työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta ja johtamista tutkimustietoon pohjautuen. Henkilöstötutkimuksen, asiakastutkimuksen ja esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla parannat työyhteisön tuloksellisuutta vaikuttavasti ja innostavasti. Tutkimuksen jälkeen valmennamme esihenkilöt tulosten hyödyntämiseen ja autamme viemään kehittämissuunnitelmat käytäntöön.

Henkilöstön ja johtamisen tutkimukset

Toteutamme henkilöstötutkimuksia, pulssimittauksia ja johtamisen arviointeja organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin. Saat tutkimuksesta selkeät tiimiraportit, näkemykselliset analyysit ja käytännönläheiset kehittämisen työkalut. Meiltä saat arvokkaalle tutkimusinvestoinnillesi aina täyden vastineen!

Tutkimuspalvelut
Henkilöstötutkimus & pulssikysely

Laajan henkilöstötutkimuksen tai säännöllisen pulssikyselyn avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Uudistettu EFEKTI™-henkilöstötutkimus mittaa tuloksellisen työyhteisön elementtejä ja auttaa kehittämään sujuvampaa työn arkea. Data-analyysimme osoittaa avaintekijät, joiden avulla voit parantaa työyhteisön tuloksellisuutta, innostusta ja työnantajasuosittelua. Näin pystyt suuntaamaan toimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta merkityksellisimpiin asioihin.

Esihenkilöiden 
360-arviointi

Esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla keräät tehokkaasti ja luotettavasti palautetta esihenkilöiden toiminnasta tiimiläisiltä, kollegoilta ja esihenkilöiltä. 360-arviointien viitekehyksemme kattaa kaikki modernin johtamisen elementit.  Tarvittaessa räätälöimme 360-arvioinnin tukemaan organisaatiosi ainutlaatuisia johtamisen kulmakiviä.
Ryhmämuotoinen tulospurku tuottaa jokaiselle esihenkilölle selkeän polun oman johtamisen kehittämiseen ja kirkastaa organisaation johtamiskulttuuria.

Muut henkilöstön tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten yhdenvertaisuuskyselyjä, hallitus- ja johtoryhmäarviointeja sekä tulokas- ja lähtökyselyjä. Syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi toteutamme haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia. 
Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta rakennamme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusaiheita voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana kyselynään.

Promenade Insight
Asiakastutkimus

Haluatko lisätä organisaatiosi asiakasymmärrystä ja rakentaa aidosti asiakaskeskeisen toimintakulttuurin? Toteutamme monenlaisia asiakastutkimuksia, kuten asiakastyytyväisyyskyselyjä, asiakashaastatteluja ja online-fokusryhmätutkimuksia. Yhdistämme asiakastutkimuksen tuottaman tiedon työntekijäymmärrykseen ja osallistamme henkilöstösi asiakaskokemuksen kehittämiseen työpajoissa. Teemme myös erilaisia jäsen- ja sidosryhmätutkimuksia, joiden avulla voit kehittää verkostosi toimintaa. 

Asiakastutkimukset
Kehittämispalvelut

Kehittäminen ja valmennus

Työn kehittäminen

Onko toimintaympäristönne muuttunut merkittävästi? Huolestuttaako yrityskulttuurin tai strategian toteutuminen käytännössä? Tunnistatteko työssänne häiriökysyntää, epäjohdonmukaisuutta tai työhyvinvoinnin haasteita? Osallistava työn kehittäminen parantaa niin työntekijäkokemusta kuin asiakaskokemusta.
Toteutamme kehittämispajoja yksittäisille ja moniammatillisille tiimeille sekä toimijoiden verkostoille. Menetelmä perustuu kehittävän työntutkimuksen viitekehykseen.

Johtamisen valmennus

Kehitämme kanssasi organisaatiosi johtamiskulttuuria liiketoimintalähtöisesti. Muotoilemme johtamisperiaatteita ja johtamisen käytäntöjä. 
360- tai 270-arviointi on erinomainen tapa käynnistää johtajuusvalmennus. Johtoryhmille ja yritysten hallituksille toteutamme itsearviointikyselyjä. Arvioinneissa voidaan käyttää hyvän johtamisen kysymyspatteristoamme tai organisaatiollesi räätälöityä sisältöä. Yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamme business coachingia.

Toimeenpanotaidon vahvistaminen

Työyhteisön toimeenpanotaidon avulla varmistat hyvien suunnitelmien siirtymisen konkreettisiksi toimenpiteiksi. Valmennamme esihenkilöt ja työyhteisöt rakentaviin tulospurkuihin ja konkreettiseen toimeenpanoon tutkimuksen jälkeen. Kehityssuunnitelmatyökalu
Action toolin avulla varmistat  tiimin selkeän kehityspolun ja toimenpiteiden seurannan. Kysy meitä avuksi myös teemakohtaisten tulosklinikoiden fasilitointiin!

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää!

bottom of page