top of page
Jani Juhola

Jani Juhola

linkedin_edited_edited.png

Insight Architect

Moi, olen Jani ja aloitin aikoinaan sovelluskehittäjänä Promenade Researchilla vuonna 2006. Nyt olen Insight Architect Promenade Insightissa. Olen nykyään mukana aika monessa jutussa, mutta pääasiassa tehtäväni on huolehtia, että konehuoneessa on kaikki hyvin. Jos et ole koskaan nähnyt tai kuullut minusta, olen onnistunut työssäni.

Olen vähän sellainen ihminen, etten pidä itsestäni hirveästi meteliä. Tykkään itsekseni hiljaisesti pakerrella ja kehittää uutta. Kyllähän sitä ilahtuu, jos jokin raportin osa-alue, toiminnallisuus tai työkalu saa asiakkaan tai kollegan tyytyväiseksi. Vähän olen joskus ylpeyttäkin tuntenut, mutta sehän käy lankeemuksen edellä, joten ei kerrota siitä muille.

Ennen Promenadea rakentelin järjestelmiä erinäisille yhdistyksille, kuntayhtymille sekä tietokantoja EU-hankkeissa opintojeni ohella. Opinnothan siitä vähän venyivät, kun kokopäiväisesti teki töitä. Valmistumisen jälkeen Promenade oli ensimmäinen työpaikkani. Saa nähdä jääkö viimeiseksi.

Oikeastaan Promenade on kasvanut minun ympärilläni 16 vuoden ajan. Olen ylpeä siitä, että meillä on aina ollut töitä: aina on ollut asiakkaita ja kumppaneita, jotka ovat kulkeneet mukanamme ja osa on tullut takaisin syrjähyppyjen jälkeen.

Työporukka on aina ollut tärkeä: vaikka ihmiset ovat yksi vuorollaan vaihtuneet on Promenaden henki ja ilmapiiri pysynyt aina samanlaisena. Vaikka vain firman nimi on muuttunut, olen kokenut, että minulla on aina ollut annettavaa, sillä aina saanut olla kehittämässä ja ratkaisemassa uusia haasteita.

+358 50 345 4162

bottom of page