top of page
Annarita Koli

Annarita Koli

linkedin_edited_edited.png

CEO, Owner

Moikka! Olen Annarita, tuttavallisemmin Ansku, tutkimusvisionääri ja työn kehittäjä. Olen Promenaden omistaja ja toimitusjohtaja – ja elän tällä hetkellä vahvasti ammatillista unelmaani luotsatessani Promenadea ja asiakkaitamme eteenpäin yhteisellä kasvun polulla.

Aloitin henkilöstötutkimusten parissa jo vuosituhannen vaihteessa tuoreena sosiaalipsykologina ja olen siitä lähtien tutkinut ja kehittänyt suomalaista työelämää erilaisissa rooleissa: tutkija-kehittäjänä Helsingin yliopistolla ja Työterveyslaitoksella, työkykyjohtamisen tehtävissä työeläkealalla, työyhteisöjen muutosfasilitaattorina sekä henkilöstö- ja asiakastutkimusten kautta.

Olen saanut tutkimukseen isältäni vahvan verenperinnön, mikä johti akateemisella polulla päätyyn asti tohtorin tutkintoon vuonna 2014.

Työn kehittäminen ja tutkitun tiedon konkreettinen hyödyntäminen ovat aina ohjanneet uraani akateemisia pyrkimyksiä enemmän. Suhtaudun intohimoisesti tiedolla johtamiseen ja tutkimustiedon tuottamaan käytännön hyötyyn.

Promenade Insightissa toimin henkilöstö- ja asiakastutkimusten seniorikonsulttina, valmennan tutkimustulosten hyödyntämistä työyhteisöille ja autan toimeenpanokyvyn kehittämisessä. Asiakkuuksien hoitaminen ja asiakasratkaisujen kehittäminen ovat myös iso osa työtäni.

Mielestäni tutkimuksessa ja organisaatioissa ylipäätään on vielä aivan liikaa raja-aitoja, jotka hidastavat työyhteisöjen kehittymistä. Haluan ravistaa asiakkaitamme näiden raja-aitojen rikkomiseen. Tutkimuksen ja kehittämisen tulee tulevaisuudessa olla yksi kokonaisuus, kvantitatiivisen ja laadullisen tutkimuksen vastakkainasettelu tulee murtaa, ja työntekijä- ja asiakaskokemuksen tutkimuksen ja kehittämisen tulee olla toimijoiden yhteinen tehtävä, ei eriytetty kuten nykyään.

Tunnen pohjatonta ylpeyttä meistä promenadelaisista – firmamme syntyi liiketoimintakaupassa loppuvuodesta 2021 ja olemme kirjaimellisesti lähteneet uuteen nousuun. Jokainen asiakkaamme on meille supertärkeä ja olen ylpeä, että uskallamme haastaa myös itseämme kehittymään jatkuvasti!

+358 40 519 1380

bottom of page