Insight Manager

Linnoitustie 6, 02600 Espoo, Finland

Sopimusmuoto

Toistaiseksi voimassa, kokopäiväinen

Työskentelymuoto

Hybridi

Palkkahaarukka

3 200–3 800 €

Hae viimeistään

17.6.2022

Työnkuva

Etsimme teknisesti orientoitunutta projektipäällikköä asiakastyöhön tutkimustiimiimme. Sytyt yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja teet mielelläsi töitä tiimissä. Haasteet, yllätykset ja rutiinitehtävät projekteihin liittyen eivät sinua hetkauta. Tilastollisten analyysien perusosaaminen ja kokemus helpottavat työtäsi. Kehityt ja kehität mielelläsi.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn kasvuyrityksemme tutkimustiimissä. Viljelemme päivittäin huumoria ja valamme toisiimme innostusta. Arvomme avoimuus, empaattisuus ja intohimo kuvaavat tiimiämme erinomaisesti. Palkkahaarukkamme tähän tehtävään on kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen 3 200–3 800 € /kk. Lisäksi tarjoamme hyvän työterveyshuollon, lounas- ja virike-edut ja panostamme osaamisen kehittymiseen.

Mikäli kiinnostuit voit kysyä lisää kasvujohtajaltamme Sari Paleniukselta sari.palenius@promenade.fi, 050 5947372, tai laita hakemus suoraan sisään: sari.palenius@promenade.fi

Odotuksemme

  • Olet napakka ja jämpti projektien läpiviejä

  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakastyöstä

  • Olet nopea oppimaan ohjelmien käyttöä ja tarkka työssäsi

  • Sinulla on hyvät Excel-taidot

  • Käytät englannin kieltä mutkattomasti sekä kirjallisesti että suullisesti

Meistä

Me Promenade Insightissa autamme asiakkaitamme rakentamaan tuloksellista toimintakulttuuria ja innostavaa työntekijäkokemusta tutkitun tiedon ja analyysiin perustuvan näkemyksen avulla. Toteutamme henkilöstötutkimuksia, asiakastutkimuksia, 360- ja 270-arviointeja sekä muita organisaatiotutkimuksia. Tutkimusten lisäksi autamme asiakkaitamme muutosjohtamisessa, esihenkilötyön kehittämisessä ja sujuvien työprosessien muotoilussa. Tiimissämme työskentelee pitkän linjan tutkimus- ja kehittämisammattilaisia. Olemme vuosien mittaan toteuttaneet satoja henkilöstö- ja asiakastutkimuksia.