top of page

Avoin hakemus

Linnoitustie 6, 02600 Espoo, Finland

Sopimusmuoto

Työskentelymuoto

Palkkahaarukka

Hae viimeistään

Työnkuva

Millaista osaamista sinulla on, jota me tarvitsemme? Millainen Promenade olisi, jos sinusta tulisi seuraava promenadelainen?

Olemme aina avoimia uusille ihmisille, joilla on intohimoa viedä Promenadea eteenpäin. Vaikka emme olisi vielä tunnistaneet tarvetta kaltaisesi osaajan taidoille, voit avoimella hakemuksella vakuuttaa meidät siitä, että silti tarvitsisimme sinun osaamistasi ja näkemystäsi.

Oletko harjoittelupaikkaa etsivät opiskelija, uutta urapolkua etsivä ammattilainen tai itsenäinen palveluntarjoaja? Muotoile vapaamuotoinen hakemuskirje ja CV ja lähetä ne osoitteeseen info@promenade.fi. Aloita viestin aihe tekstillä "Avoin hakemus:":

Odotuksemme

  • Promenaden työkieli on tällä hetkellä suomi, joten hakijalta vaaditaan auttavan suomenkielen valmius sekä halua oppia lisää


Meistä

Me Promenade Insightissa autamme asiakkaitamme rakentamaan tuloksellista toimintakulttuuria ja innostavaa työntekijäkokemusta tutkitun tiedon ja analyysiin perustuvan näkemyksen avulla. Toteutamme henkilöstötutkimuksia, asiakastutkimuksia, 360- ja 270-arviointeja sekä muita organisaatiotutkimuksia. Tutkimusten lisäksi autamme asiakkaitamme muutosjohtamisessa, esihenkilötyön kehittämisessä ja sujuvien työprosessien muotoilussa. Tiimissämme työskentelee pitkän linjan tutkimus- ja kehittämisammattilaisia. Olemme vuosien mittaan toteuttaneet satoja henkilöstö- ja asiakastutkimuksia.

bottom of page