top of page


Palvelumme

Olemme kumppanisi, kun haluat kehittää työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta ja johtamista tutkimustietoon pohjautuen. Henkilöstötutkimuksen, asiakastutkimuksen ja esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla parannat työyhteisön tuloksellisuutta vaikuttavasti ja innostavasti. Tutkimuksen jälkeen valmennamme esihenkilöt tulosten hyödyntämiseen ja autamme viemään kehittämissuunnitelmat käytäntöön.

Henkilöstön ja johtamisen tutkimukset

Toteutamme henkilöstötutkimuksia, pulssimittauksia ja johtamisen arviointeja organisaatiosi erilaisiin tarpeisiin. Saat tutkimuksesta selkeät tiimiraportit, näkemykselliset analyysit ja käytännönläheiset kehittämisen työkalut. Meiltä saat arvokkaalle tutkimusinvestoinnillesi aina täyden vastineen!

Tutkimuspalvelut
Henkilöstötutkimus & pulssikysely

Laajan henkilöstötutkimuksen tai säännöllisen pulssikyselyn avulla saat selkeän käsityksen työntekijäkokemuksen nykytilasta, vahvuuksista ja kehityskohteista. Uudistettu EFEKTI™-henkilöstötutkimus mittaa tuloksellisen työyhteisön elementtejä ja auttaa kehittämään sujuvampaa työn arkea. Tilastollinen analyysi osoittaa avaintekijät, joiden avulla voit parantaa työyhteisön tuloksellisuutta, innostusta ja työnantajasuosittelua. Näin pystyt suuntaamaan toimenpiteet liiketoiminnan ja työyhteisön kannalta merkityksellisimpiin asioihin.

Esihenkilöiden 
360-arviointi

Esihenkilöiden 360-arvioinnin avulla keräät tehokkaasti ja luotettavasti palautetta esihenkilöiden toiminnasta tiimiläisiltä, kollegoilta ja esihenkilöiltä. 360-arviointien viitekehyksemme kattaa kaikki modernin johtamisen elementit.  Tarvittaessa räätälöimme 360-arvioinnin tukemaan organisaatiosi ainutlaatuisia johtamisen kulmakiviä.
Ryhmämuotoinen tulospurku tuottaa jokaiselle esihenkilölle selkeän polun oman johtamisen kehittämiseen ja kirkastaa organisaation johtamiskulttuuria.

Muut henkilöstön tutkimukset

Toteutamme organisaatiollesi kyselyjä täsmätarpeisiin, kuten yhdenvertaisuuskyselyjä, hallitus- ja johtoryhmäarviointeja sekä tulokas- ja lähtökyselyjä. Syvällisemmän työntekijäymmärryksen saamiseksi toteutamme haastattelu- ja fokusryhmätutkimuksia. 
Käytössämme on laaja, sadoissa tutkimuksissa koeteltu kysymyspankki, josta rakennamme aina tilanteeseesi toimivat kysymykset. Erilaisia tutkimusaiheita voidaan sisällyttää laajempaan henkilöstötutkimukseen tai selvittää omana kyselynään.

Promenade Insight
Asiakastutkimus

Haluatko lisätä organisaatiosi asiakasymmärrystä ja rakentaa aidosti asiakaskeskeisen toimintakulttuurin? Toteutamme monenlaisia asiakastutkimuksia, kuten asiakastyytyväisyyskyselyjä, asiakashaastatteluja ja online-fokusryhmätutkimuksia. Yhdistämme asiakastutkimuksen tuottaman tiedon työntekijäymmärrykseen ja osallistamme henkilöstösi asiakaskokemuksen kehittämiseen työpajoissa. Teemme myös erilaisia jäsen- ja sidosryhmätutkimuksia, joiden avulla voit kehittää verkostosi toimintaa. 

Asiakastutkimukset
Kehittämispalvelut

Valmennukset ja kehittäminen

Työn kehittäminen

Onko organisaatiosi toimintaympäristö muuttunut tai muuttumassa merkittävästi? Mietityttääkö yrityskulttuurin tai strategian toteutuminen käytännössä? Haluaisitko parantaa työn sujuvuutta ja edistää niin työntekijäkokemusta kuin asiakaskokemusta? Osallistava työn kehittäminen on ratkaisu kaikkiin näihin.
Teemme kehittämisprosesseja yksittäisille ja moniammatillisille tiimeille sekä toimijoiden verkostoille. Menetelmämme perustuu kehittävän työntutkimuksen viitekehykseen.

Johtajuuden 
kehittäminen

Kehitämme kanssasi organisaatiosi johtamiskulttuuria ihmis- ja liiketoimintalähtöisesti. Määrittelemme kanssasi johtamisperiaatteet ja autamme esihenkilöitä kehittymään.
360- tai 270-arviointi on erinomainen tapa käynnistää kehittäminen. Johtoryhmille ja yritysten hallituksille toteutamme itsearviointikyselyjä. Arvioinneissa voidaan käyttää hyvän johtamisen kysymyspatteristoamme tai organisaatiollesi räätälöityä sisältöä. Yksilöllisiin tarpeisiin tarjoamme business coachingia.

Toimeenpanotaidon vahvistaminen

Työyhteisön toimeenpanotaidon avulla varmistat hyvien suunnitelmien siirtymisen konkreettisiksi toimenpiteiksi. Valmennamme organisaatiosi esihenkilöt ja työyhteisöt vahvaan toimeenpanotaitoon ja rakentaviin ja inspiroiviin tulospurkuihin tutkimuksen jälkeen. Kehityssuunnitelmatyökalu
Action toolin avulla varmistat toimenpiteiden vaikuttavuuden ja seurannan. Kysy meitä avuksi myös teemakohtaisten tulosklinikoiden fasilitointiin!

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä,
niin jutellaan lisää!

bottom of page